0
Not a bug

Lost admin permissions after 5.4.3 update

targsx 4 years ago updated by Nguyen 4 years ago 4

Lost admin permissions after 5.4.3 update, how to fix it? Thanks

Under review

Hum, it is strange since we do not make any modification to the permission. But in this case, you can go to the database, select the table 's_user_account' then change the value of column 'isAccountOwner' to 1 for the row of user you want to assign the site owner.


Lost admin permissions happens right after you upgrade to the new version?

Hi, yes, it happened straight after automatic upgrade.

Chaning 'isAccountOwner' to 1 didnt help.

Whats happenening is that we are getting "sorry, you dont have permissions to do this action" when trying to enter SETUP or SETTINGS with admin account.


What I remembered in the meanwhile is that we changed root password on the ubuntu before upgrade, could this be the reason?


Thanks for you help

Hi,

Change the Ubuntu account is not the reason because we do not keep the app involve to the OS credential.

"Whats happenening is that we are getting "sorry, you dont have permissions to do this action" when trying to enter SETUP or SETTINGS with admin account."

This message happened because you do not have enough permission. Can you go to the 'Users & Roles' tab and see the current role of the logged in user?


In addition, could you send me the export of the table s_user_account to my email 'hainguyen@mycollab.com'. If the problem is persisted, let discuss via Skype since this issue is strange, and I am curious to see why it happened.


Below is an example

Not a bug

Only the account owner can access the setup or setting view as discussion.